Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Extra maten van de Galaxy MFS 101 SDS massieve vorkheftruckband: Nu 58 SKU’s beschikbaar

Extra maten van de Galaxy MFS 101 SDS massieve vorkheftruckband: Nu 58 SKU’s beschikbaar

Met de Galaxy MFS 101 SDS introduceerde Yokohama Off-Highway Tires (YOHT) onlangs een nieuwe generatie heavy-duty massieve banden voor vorkheftrucks die worden gebruikt onder de meest veeleisende industriële en magazijnomstandigheden. Om de voordelen van dit innovatieve bandenassortiment voor nog meer soorten en maten vorkheftrucks beschikbaar te maken, heeft YOHT het aanbod in dit bandenassortiment verder uitgebreid tot een totaal van nu 58 SKU’s. De Galaxy MFS 101 SDS is ontworpen voor veeleisende binnen- en buitenwerkzaamheden en is een ideale keuze voor elektrische, gas- en dieselvorkheftrucks waar een hoge stabiliteit en grote veiligheid vereist zijn in combinatie met een comfortabele rit en een lange levensduur.

Een modern en innovatief ontwerp, aangevuld met een 3-laagse constructie, zorgt ervoor dat de Galaxy MFS 101 SDS de klok rond kan worden gebruikt met minimale trillingen en warmteontwikkeling. De band wordt eveneens gekenmerkt door een betere demping, stuurbaarheid en stabiliteit en zorgt voor een soepele werking op verschillende soorten industriële, verharde en asfaltoppervlakken. Slijtvaster rubber, een grotere profieldiepte en 60J-waarden laten zien dat deze band is gebouwd om lang mee te gaan – een feit dat ook wordt benadrukt door de garantie van 5 jaar.

Uitstekende prestaties 

De Galaxy MFS 101 SDS is een premium band met een sterk tegen scheuren en afbrokkelen bestendige loopvlaksamenstelling. De toplaag van de 3-laagse constructie zorgt voor een optimale levensduur. De zachte kussenlaag in het midden helpt trillingen te minimaliseren en biedt zo comfort voor de operator, terwijl de samenstelling van de basislaag is gebruikt voor maximale stabiliteit: deze zorgt voor een efficiënte lastoverdracht naar de velgen van de vorkheftruck, terwijl de anti-slip stalen hielen slip van de wielen voorkomen.

Het loopvlak van de Galaxy MFS 101 SDS wordt gekenmerkt door een innovatief ontwerp met een doorlopend midden en geoptimaliseerde noppen aan de schouders. Dit ontwerp draagt verder bij aan lage trillingen en een hoog rijcomfort voor operators die lange werkuren maken. De omtrekgroeven zorgen voor een beter stuurvermogen en de langere groeven zorgen voor een betrouwbare tractie. In combinatie met uniforme interne lagen leidt het brede vlakke profiel van deze bandenserie tot een uitstekende lastverdeling en stabiliteit van de vorkheftruck, ook tijdens kritieke hef- en bochtenwerkzaamheden.

Snelle en standaard hielmontage beschikbaar

Met nu 58 SKU’s zijn de Galaxy MFS 101 SDS-banden verkrijgbaar in zowel de uitvoering van het type Quick Heel/Lip (QH) als het type Standard Heel (SH) en met diverse velgcombinaties. Het brede assortiment maakt het mogelijk in bijna elke behoefte te voorzien.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details