Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Gouden medaille voor de STIHL MS 500i

Gouden medaille voor de STIHL MS 500i

Op beurs Demopark in Eisenach

Een jury van gerenommeerde specialisten beloonde in het kader van de wedstrijd voor Nieuwigheden, georganiseerd ter gelegenheid van de tweejaarlijkse beurs Demopark in Eisenach, innovaties en verbeteringen in de groensector.

Dit jaar won de STIHL MS 500i één van de felbegeerde gouden medailles. De MS 500i is de eerste kettingzaag ter wereld met elektronisch gestuurde brandstofinjectie. Sommige componenten zoals de carburator of de ontstekingsmodule zijn daarom niet langer nodig. Deze bosbouwzaag voor professionele gebruikers heeft een indrukwekkende acceleratie en levert topprestaties bij een bijzonder laag gewicht. De motoreenheid weegt slechts 6,2 kg.

Deze eigenschappen zijn de motivatie achter de keuze van de jury van specialisten, samengesteld uit de redacteurs van de vaktijdschriften Agrartechnik, BI-GaLaBau, Greenkeepers Journal en Kommunaltechnik Lohnunternehmen. De kettingzaag, die na een lange wachttijd eindelijk beschikbaar is op de markt, maakte dus een uitstekende beurt en sleepte de mooiste prijs in de wacht.

De prijzen worden uitgereikt op 23 juni bij de opening van de beurs Demopark in Eisenach.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details