Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Gyru-Star zeefbak goed voorbeeld van het ideale uitrustingsstuk
Met de Gyru Star 4-100HE aan de giek of het laderfront is de grond snel en efficient gezeefd.

Gyru-Star zeefbak goed voorbeeld van het ideale uitrustingsstuk

Bij Tuboma in Oudenaarde staan ze elke dag opnieuw klaar met professioneel advies, zodat de klant de juiste keuze kan maken. En dan maakt het niet uit of het een particulier is of een professionele tuinder.

Achttien jaar geleden startte Tuboma met de verkoop van tuin- en parkmachines. Al snel kwam daar een verhuurafdeling bij en al even snel was het bedrijf uit Oudenaarde de Belgische verdeler van bekende merken zoals Honda, Stihl en John Deere. Tegenwoordig worden ook allerlei bouwmachines verkocht en verhuurd, zoals de minigravers van Yanmar, knikladers van Avant, dumpers van Cormidi en spinhoogwerkers van Hinowa.

Jeroen De Steur, zaakvoerder van Tuboma, keek al meteen verder: “Met (mini)gravers en wielladers kunnen we veel meer doen dan enkel graven en grond verplaatsen, daarom spitsen wij ons meer en meer toe op de vele uitrustingsstukken voor deze machines.” Tel daarbij de eigen hersteldienst op, de in 2016 geopende importafdeling en het gemak van de eigen toonzaal met de jongste modellen (u vindt dat in de Gentstraat te Oudenaarde), dan wordt het beeld van een actief en klantgericht bedrijf steeds duidelijker.

Lage kostprijs, zeer degelijke constructie, gering onderhoud en speciale gepatenteerde flexibele polystars.

Vlaggenschip

Vraag Jeroen De Steur welk uitrustingsstuk hij prefereert, dan is zijn antwoord steevast: de Gyru-Star zeefbak. Die is het vlaggenschip van Tuboma, dat zich vanaf 2016 exclusief verdeler in België mag noemen en sinds begin dit jaar ook in Frankrijk. De Gyru-Star zeefbak wordt op de markt gebracht door Wheatway Solutions uit Gloucester (Verenigd Koninkrijk). Het bedrijf maakt handzame sterrenzeefbakken met drie of vier rollen, die gemakkelijk aan een graafmachine, wiellader, verreiker of frontlader zijn te hangen. Handig is, dat de machinist er dan naast het zeven ook mee kan opscheppen, uitgraven en nivelleren.

Vele voordelen

Volgens Jeroen De Steur hebben deze Gyru-Star zeefbakken vele voordelen. Hij noemt er enkele: “Hun lage kostprijs, mede door het grote zeefoppervlak, hun compactheid die het transport vergemakkelijkt, de zeer degelijke constructie, het geringe onderhoud en de speciale gepatenteerde flexibele polystars”.

De Gyru-Star zeefbak is verkrijgbaar in acht modellen met werkbreedtes van 50, 60, 80, 100, 120 cm en straks wellicht ook 150 cm.     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details