Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Home of industrial ideas
Het hele gamma serie 8 bouwcompressoren is uitgerust met motoren die voldoen aan de Stage V-normen.

Home of industrial ideas

Daarom introduceert Atlas Copco innovatieve apparatuur die stiller, groener en kleiner is. Bovendien zijn deze machines multifunctioneel, stil, stoten ze minder C0² uit en worden ze gekenmerkt door hoge prestaties.

Atlas Copco staat voor duurzame mobiele lucht-, stroom- en stromingsoplossingen, die de bedrijfskosten van klanten verlagen door middel van milieuvriendelijke aandrijvingstechnologie, verbeterde connectiviteit en veelzijdigheid. We schotelen u graag enkele actuelevoorbeelden voor:

Serie 8 is klaar voor de toekomst

Onze serie 8 bouwcompressoren zijn nu klaar voor de toekomst. Het hele gamma is uitgerust met motoren die voldoen aan de Stage V-normen. Verder zitten de compressoren vol met nieuwe functies. Van verbeterde brandstofefficiëntie en lagere bedrijfskosten, tot een nieuwe besturing en een verbeterde connectiviteit plus een nieuw tweetolerantieconcept, de nieuwe 8-serie is meer dan alleen maar een update van de emissienormen.

De HiLight H6+ – is het nieuwe lid van de lichtmastfamilie. Hij biedt lage bedrijfskosten en een lager geluidsniveau, terwijl de opbrengst van de verlichting wordt vergroot.

Rustigste lichtmast van de markt

De HiLight H6+ -, het nieuwe lid van de HiLight lichtmastfamilie, biedt lage bedrijfskosten en een lager geluidsniveau, terwijl de opbrengst van de verlichting wordt vergroot. Dankzij de innovatieve HardHat® -behuizing van Atlas Copco, gemaakt van polyethyleen in plaats van metaal, is de HiLight H6+ ideaal voor gebruik in ruwe omgevingen, zoals de bouw, mijnbouw, evenementen en verhuur. De nieuwe lichtmast is uitgerust met een dimfunctie, om te allen tijde de juiste helderheid te bieden, waardoor tot 40% C02 wordt bespaard en de autonomie wordt uitgebreid tot meer dan 300 uur. De HiLight H6+ reduceert het geluidsniveau aanzienlijk en is met 55dBA op 7 meter de stilste lichtmast op de markt.

Atlas Copco biedt een compleet WEDA-assortiment elektrische dompelpompen, inclusief nieuwe oplossingen voor slib- en slurry toepassingen en oppervlaktepompen.

Elektrische WEDA pompen

Atlas Copco biedt een compleet WEDA-assortiment elektrische dompelpompen, inclusief nieuwe oplossingen voor slib- en slurry toepassingen. Het portfolio wordt gecompleteerd met oppervlaktepompen, dit omvat de droge PAS-pompoplossing, die veel verschillende toepassingen ondersteunt, bijvoorbeeld in de riolering, stedelijke ontwikkeling en noodsituaties.     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details