Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Hoogwaardige smeermiddelen voor bouwmaterieel

Hoogwaardige smeermiddelen voor bouwmaterieel

Wielladers, kiepwagens en dergelijke verzetten dagelijks zwaar werk op bouwplaatsen. Bovendien moeten ze het hoofd bieden aan de meest uiteenlopende omstandigheden en aan hoge eisen voldoen. Bij het prestatievermogen van dit materieel spelen smeermiddelen een niet te onderschatten rol. Deze moeten op de motoren zijn afgestemd en de bedrijfszekerheid garanderen. Het Belgische smeermiddelenbedrijf Wolf Oil heeft een nieuw assortiment speciale smeermiddelen ontwikkeld, afgestemd op de behoeften van zwaar materieel, waardoor de efficiëntie van het machinepark wordt verhoogd.

Hoe krachtiger de moderne machines zijn, des te beter de smeermiddelen moeten zijn. Wolf producten voor zware toepassingen garanderen een optimale werking – zelfs onder extreme omstandigheden zoals zeer hoge of extreem lage temperaturen. Door hun wrijving reducerende additieven en een breed temperatuurbereik van de viscositeit dekken ze een breed spectrum aan vereisten waardoor machines efficiënter kunnen functioneren. Andere pluspunten zijn de verbeterde slijtageverminderende en anti-oxidatie formuleringen die de machines schoon houden. Het resultaat: minder stilstand dankzij de verhoogde beschikbaarheid, langere onderhoudsintervallen en verlengde levensduur van de machines, en dus over het geheel lagere bedrijfskosten.

Vereenvoudigd assortiment
In het kader van zijn nieuwe totaalconcept voor zwaar off-road materieel in de bouw heeft de fabrikant een assortiment ontwikkeld dat met slechts vijf premium producten 90% van de toepassingen in het machinepark dekt. Deze hoogwaardige smeermiddelen kunnen namelijk worden gebruikt voor een grote verscheidenheid aan toepassingen: motor, transmissie, hydraulisch systeem. Dit biedt niet alleen voordelen voor de opslag, maar vereenvoudigt tevens het gebruik.

Grotere bedrijfszekerheid
Voor grotere bedrijfszekerheid heeft Wolf zijn assortiment tevens voorzien van gekleurde symbolen. Dit vergemakkelijkt een efficiënt gebruik van de producten en vermindert toepassingsfouten. De combinatie van symbool en kleur zorgt ervoor dat precies het juiste smeermiddel wordt gebruikt voor de componenten en toepassingen waarvoor het bestemd is.

Verkoop in Duitsland
De smeermiddelen van het Wolf Off-Road assortiment – ook Complete Off Road Solution Concept (CORS) genoemd – worden in Duitsland verkocht door EMKA Schmiertechnik.

Smeermiddelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details