Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Met Dual View dumper kijkt u echt vooruit
Het resultaat van Dual View is spectaculair: de bestuurder kijkt altijd vooruit, zowel bij lossen en laden als bij het rijden met zijn lading.

Met Dual View dumper kijkt u echt vooruit

De DV60, DV90 en DV100 zijn de eerste dumpers met een 180 graden draaibare stoel en bedieningsconsole. Het resultaat is spectaculair: de bestuurder kijkt altijd vooruit, zowel bij lossen en laden als bij het rijden met zijn lading.

Als officiële invoerder van Wacker Neuson voor België gaat Torfs & Compact Machinery ook met de Dual View dumpers voor de gekende topkwaliteit. De machines zijn technisch zeer betrouwbaar en kennen een hoge prijs-kwaliteitverhouding. Zakelijk gezien dus ook een kwestie van goed vooruit kijken. De DV60 kan 6000 kg vervoeren, de DV90 is goed voor 9000 kg en de DV100 – u raadt het al – pakt gewoon tien ton mee. Ze hebben alle drie een 55,4 kW sterk motor en een maximale rijsnelheid van 30 km per uur.

Ook bij de canopy-versie van de DV60 zijn bestuurdersstoel en bedieningsconsole te draaien voor optimaal

Altijd één hand aan het stuur

Wat de Dual View dumpers echt bijzonder maakt, is die over 180 graden draaibare bestuurdersstoel met bedieningsconsole. Dat draaien gaat trouwens snel een eenvoudig. Het ergonomische draaiconsole heeft een stuurhendel met een schakelaar voor richtingverandering en voor bediening van de kiepbak, zodat de bestuurder altijd één hand aan het stuurwiel heeft. Ook verhuurders zijn er dol op en beloonden dat met een European Rental Award. Verder is er standaard een achteruitrijcamera, zodat de kiepbak vanuit elke zitpositie altijd te zien is.

Meer zicht is meer veiligheid

Werken met een Dual View dumper is zeer efficiënt. De bestuurder heeft altijd volledig zicht: bij het lossen kijkt hij in de richting van de kiepbak en na het lossen draait hij stoel en bedieningsconsole om en heeft hij vrij zicht in de rijrichting. De bestuurder ziet waar hij rijdt en herkent potentiële gevaren beter. Het (voor de nekspieren) vervelende en gevaarlijke manoeuvreren of achteruitrijden is helemaal niet meer nodig.     

Stoel en bedieningsconsole kunnen eenvoudig en snel 180 graden draaien. 

1 = Stuurhendel met richtingveranderingsschakelaar; 
2 = multifunctioneel display; 
3 = achteruitrijcamera; 
4 = kogelgelagerde draaikrans voor snelle verandering van zitpositie.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details