Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Nieuwe Kärcher WV 6 met langere zuiglip

Nieuwe Kärcher WV 6 met langere zuiglip

Streepvrije ramen vanuit elk perspectief

Brede ramen voor een woonkamer die baadt in het licht, grote dakramen voor een prachtig uitzicht – in moderne appartementen en huizen zijn ramen altijd een maatstaf voor een klare kijk. Om op elk moment te kunnen genieten van een schoon en streepvrij uitzicht is het essentieel om over de juiste reinigingsuitrusting te beschikken. Met hun intuïtieve technologie zorgen de ruitenreinigers van Kärcher – de pioniers onder de ruitenreinigers met accu voor woningen – reeds meer dan tien jaar voor schone ramen in een handomdraai. Dankzij de vele jaren ervaring met ruitenreinigingstechnologie biedt Kärcher nu, met de laatste generatie, WV 6, een nog comfortabeler en doeltreffender reinigingssysteem.

Flexibele reiniging van randen
WV 6 is uitgerust met een langere zuiglip. Deze veert mee en past de hoek aan voor de gebruiker tijdens het reinigen. Daardoor kunnen bv. grote ramen die tot aan de grond reiken van boven tot onder gereinigd worden in één enkele beweging. Het reinigen van randen vormt ook geen probleem meer dankzij de flexibele zuiglip. Zelfs licht gebogen oppervlakken, zoals autoruiten of doucheschermen, kunnen makkelijker schoongemaakt worden met de flexibele zuiglip.

Stevig en praktisch
Behalve de unieke zuigliptechnologie heeft Kärcher nog andere innovatieve elementen toegevoegd aan de nieuwe WV 6: het is de enige ruitenteiniger met een display die de resterende duur van de accu tot op de minuut aangeeft en op elk moment zichtbaar is.

Met een looptijd van ongeveer 100 minuten biedt hij ook de langste looptijd die op dit moment op de markt te vinden is. De WV 6 reinigt ongeveer 300 vierkante meter per laadbeurt. Wanneer men hem vergelijkt met zijn voorgangers is ook de tankinhoud van 150 milliliter indrukwekkend.

Vanaf januari 2019 is de WV 6 van Kärcher beschikbaar in twee versies (geel en wit) met verschillende accessoires en ook in een set samen met de nieuwe trillende draadloze reiniger KV 4 van Kärcher:

Productversies
WV 6 Plus (geel), met één brede zuigmond, één sproeiflacon Premium inclusief microvezeldoek Indoor en 20 ml geconcentreerd detergent.

WV 6 Premium (wit), met één brede zuigmond, één smalle zuigmond, één Premium sproeiflacon inclusief Indoor microvezel doek, één Outdoor microvezeldoek, 20 ml geconcentreerd detergent en één vuilschraper.

WV 6

Sets
WV 6 Plus en KV 4 (geel) met een snelle oplader voor de WV 6, een lader voor de KV 4, een microvezeldoek voor de KV 4 en 20 ml detergent.

WV 6 Premium en KV 4 Premium (wit), met een snelle oplader voor de WV 6, een lader voor de KV 4, twee microvezeldoeken voor de KV 4 en 4x 20 ml detergent.

  WV 6
Gewicht incl. accu 760 g
Looptijd accu / laadtijd accu 100 min/170 min
Oppervlakteprestatie per laadbeurt 300 m²
Tankinhoud 150 ml
Afmetingen (lxbxh) 126x280x310 mm
Werkbreedte WV 6 Plus 280 mm
Werkbreedte WV 6 Premium 170 + 280 mm

Samen vormen WV 6 en de trillende draadloze reiniger KV 4 (hier de Premium-set in het wit) van Kärcher een onklopbaar duo voor het snel, grondig en streepvrij reinigen van uw gladde oppervlakken, zoals ramen, spiegels, autoruiten of kookplaten.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details