Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Nieuwe schrootkipper blinkt uit in stabiliteit en robuustheid

Nieuwe schrootkipper blinkt uit in stabiliteit en robuustheid

Een vernuftige bouwwijze. Een ongeëvenaarde stabiliteit. Een enorme robuustheid. Met de MOL Q-BIG presenteert MOL alweer een première volledig in lijn met zijn filosofie. Het gaat deze keer om een gloednieuwe schrootkipper die op de markt komt.

De MOL Q-BIG schrootkipper is het eindresultaat van een doorgedreven marktonderzoek, gecombineerd met de jarenlange eigen ervaring en de ondervindingen van toonaangevende eindgebruikers. De MOL Q-BIG is verkrijgbaar in verschillende volumes. Gebaseerd op het unieke en alom beproefde chassisconcept van zijn werfkippers, onderscheidt het chassis van de MOL Q-BIG zich van andere schrootkippers door zijn ongeëvenaarde stabiliteit. De vernuftige bouwwijze van zijn kipbak maakt de MOL Q-BIG bovendien uiterst bestand tegen vervorming door het aandrukken of neervallen van de lading. De MOL Q-BIG is speciaal ontworpen voor intens schrootvervoer met speciale aandacht voor de veiligheid en het gebruikscomfort van de chauffeur.

Innovatie en service tot in de puntjes
Met een eigen hersteldienst en strategisch gelegen servicepunten over heel België verzekert MOL een correcte service en dienstverlening in na-verkoop. De steeds verder stijgende verkoopcijfers bewijzen de operationele meerwaarde van alle MOL trailers voor de gebruiker. In het trailergamma zijn de afgelopen jaren tal van vernieuwingen succesvol geïntroduceerd. MOL produceert hoogwaardige trailers die specifiek gericht zijn op de bouw-, afval- en recyclagesector. Rode draad doorheen het volledige aanbod is de absolute aandacht voor stabiliteit, veiligheid, functionaliteit, leeggewicht, betrouwbaarheid en levensduur.

Kom kennismaken
Het volledige gamma van onder andere werfkippers, schrootkippers, containeraanhangers, diepladers, muuropleggers, platte aanhangers en betonmixerchassis kan u terugvinden op de website (www.molcy.com). Aarzel niet om contact op te nemen voor een uitgebreide kennismaking.

Uitgelichte afbeelding: De vernuftige bouwwijze van zijn kipbak maakt de MOL Q-BIG uiterst bestand tegen vervorming door het aandrukken of neervallen van de lading. De MOL Q-BIG is speciaal ontworpen voor intens schrootvervoer met speciale aandacht voor de veiligheid en het gebruikscomfort van de chauffeur.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details