Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Producten

Ontdek de nieuwe schrob-/zuigmachine van Kärcher

PIC_211130_Kaercher_BD_50_55_3-kopiëren

30 november 2021 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

BD 50/55 W Classic Bp, topprestaties met intuïtieve bediening

Met de BD 50/55 W Classic Bp handgeleide schrob-/zuigmachine heeft het Classic gamma van Kärcher er een veelzijdig toestel met tractie-aandrijving en batterij bij. In kleine winkels, ziekenhuizen of voor dienstverleners in de bouw zorgt de eenvoudige bediening van de BD 50/55 W Classic Bp schrob-/zuigmachine ervoor dat de kwaliteit van de reiniging altijd optimaal is, ongeacht wie het toestel gebruikt. De borstelkop en de zuigbalk zijn gemaakt van onder druk gegoten aluminium en gaan bijzonder lang mee. Dankzij zijn compacte afmetingen is de schrob-/zuigmachine gemakkelijk te manoeuvreren, zelfs op kleine oppervlakken met veel obstakels.

Het overzichtelijke stuurbord van de nieuwe schrob-/zuigmachine van Kärcher groepeert de belangrijkste functies aan de hand van kleurcodes. De gebruiker hoeft geen reinigingsprogramma te kiezen, maar laat enkel handmatig de borstelkop en/of zuigbalk zakken om de motor automatisch te starten. Dankzij het vierwielsysteem en de optilbare borstelkop is het toestel gemakkelijk te transporteren.

De borstelkop is amper 100 mm dik en kan moeiteloos onder rekken, koelkasten of meubels vegen. Met een borsteldruk van 27 kg zorgt de BD 50/55 W Classic Bp voor een uitstekend reinigingsresultaat. Kärcher hertekende ook de zuigbalk: die is gebogen en blijft dicht bij de machine, waardoor een optimale zuigkracht wordt verkregen. Dit verkort de droogtijd op alle harde en zachte vloeren en maakt handmatig nadrogen overbodig.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Olivia Castelein

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details