Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Ontdek de nieuwe schrob-/zuigmachine van Kärcher

Ontdek de nieuwe schrob-/zuigmachine van Kärcher

BD 50/55 W Classic Bp, topprestaties met intuïtieve bediening

Met de BD 50/55 W Classic Bp handgeleide schrob-/zuigmachine heeft het Classic gamma van Kärcher er een veelzijdig toestel met tractie-aandrijving en batterij bij. In kleine winkels, ziekenhuizen of voor dienstverleners in de bouw zorgt de eenvoudige bediening van de BD 50/55 W Classic Bp schrob-/zuigmachine ervoor dat de kwaliteit van de reiniging altijd optimaal is, ongeacht wie het toestel gebruikt. De borstelkop en de zuigbalk zijn gemaakt van onder druk gegoten aluminium en gaan bijzonder lang mee. Dankzij zijn compacte afmetingen is de schrob-/zuigmachine gemakkelijk te manoeuvreren, zelfs op kleine oppervlakken met veel obstakels.

Het overzichtelijke stuurbord van de nieuwe schrob-/zuigmachine van Kärcher groepeert de belangrijkste functies aan de hand van kleurcodes. De gebruiker hoeft geen reinigingsprogramma te kiezen, maar laat enkel handmatig de borstelkop en/of zuigbalk zakken om de motor automatisch te starten. Dankzij het vierwielsysteem en de optilbare borstelkop is het toestel gemakkelijk te transporteren.

De borstelkop is amper 100 mm dik en kan moeiteloos onder rekken, koelkasten of meubels vegen. Met een borsteldruk van 27 kg zorgt de BD 50/55 W Classic Bp voor een uitstekend reinigingsresultaat. Kärcher hertekende ook de zuigbalk: die is gebogen en blijft dicht bij de machine, waardoor een optimale zuigkracht wordt verkregen. Dit verkort de droogtijd op alle harde en zachte vloeren en maakt handmatig nadrogen overbodig.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details