Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Opladen tot volle kracht met EDiA EX

Opladen tot volle kracht met EDiA EX

Mitsubishi Vorkheftrucks breidt de mogelijkheden van de 80V elektrische EDiA uit EX met nieuw Li-ion batterijsysteem.

De Mitsubishi 80V EDiA EX werd gelanceerd in 2015 en was de eerste vorkheftruck met contragewicht die werd ontworpen in het Mitsubishi Vorkheftruck Onderzoeks- en Ontwikkelingscentrum in Finland.

In de loop der jaren heeft EDiA EX een indrukwekkende impact gehad op de wereldwijde markt. Het unieke ontwerp heeft een hoge norm gesteld voor kwaliteit, betrouwbaarheid en prestaties, en biedt intuïtieve, innovatieve functies die exploitanten wereldwijd nu verwachten en eisen.

Wendbaar en bekwaam

EDiA EX is perfect voor het werken in smalle ruimtes. Zijn achteras stuurt door een volle

100°, met behulp van dubbele aandrijfmotoren om de truck ter plaatse soepel te kunnen draaien. EDiA EX ook heeft een uitzonderlijk hefvermogen en kan grote ladingen tot 7 meter hoogte dragen.

Met EDiA EX kunnen operators ladingen verder in hoge stellingen brengen, waardoor magazijnen maximaal ruimte en efficiëntie kunnen benutten.

EDiA EX maakt gebruik van een gevoelig aandrijfsysteem en intelligente curvebesturing voor een stabiele en toch wendbare beweging, terwijl het 360° zicht betekent dat de bestuurder een duidelijk zicht heeft voor een veilige en betrouwbare werking.

De volgende stap

EDiA EX is het nieuwste model dat de overgang maakt naar het Li-ion batterijsysteem van Mitsubishi Vorkheftrucks.

Li-ion biedt snel en veilig opladen en is uiterst onderhoudsarm. Een volledige lading duurt slechts 1-2 uur, dus stilstand wordt tot een absoluut minimum beperkt. Als er een extra boost nodig is aan het einde van een dienst, kan de batterij voor een korte periode worden opgeladen, zodat er genoeg vermogen is om een vorkheftruck nog een paar uur te laten draaien.

Het is ook niet nodig om grote, ruimt verslindende reservebatterijen ter plaatse te houden, aangezien een Li-ion-batterij op elk moment kan worden aangesloten en weer opgeladen. Het heeft zelfs een geïntegreerd monitoringsysteem en een gemakkelijk af te lezen display, zodat operators altijd kunnen zien hoeveel lading er nog over is en worden gewaarschuwd voor eventuele storingen.

De toevoeging van Li-ion technologie zal EDiA EX in staat stellen zijn reputatie van kracht en wendbaarheid te verbeteren, door betrouwbare, consistente kracht te leveren, zelfs tijdens de langste shifts.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details