Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Uitbreiding programma starre vergruizers (RSP-Serie)

Uitbreiding programma starre vergruizers (RSP-Serie)

Enorme breekkrachten, snelle cyclustijden en eenvoudig wisselbare slijtdelen maken de Rotar starre vergruizers tot de ideale beton vergruizer voor secundaire sloop. De RSP-Serie vergruist eenvoudig alle beton en verwijdert te gelijke tijd alle beton ijzer. (schoon) 

Tot voorkort hadden we slechts 2 modellen nu bieden we er 4. De RSP 25 S and de RSP 32 S waren reeds eerder gelanceerd. We zijn verheugd met de introductie van de nieuwe RSP 20 S voor machines van 16 t/m 25 ton en de RSP 40 S voor machines van 32 tot 50 ton.

Voor alle 4demodellen RSP staan onze unieke eigenschappen centraal met de hoge kwaliteit eigenschappen waar onze trouwe klanten reeds vele jaren op vertrouwen.

De wisselbare slijtdelen welke ook in andere product groepen worden gebruikt zijn ruimschoots beschikbaar, en zorgen voor een snelle interventie op locatie. Dit voorkomt lange reparatie tijden en zorgen dus voor een betere beschikbaarheid van de tool in een goede conditie, en dit alles tegen lagere kosten.

Minimalistisch design zorgt ervoor dat alleen het noodzakelijke wordt toegepast. Een eenvoudig speed-ventiel gebaseerd op een cartridge design. Deze kan eenvoudig worden geïnspecteerd op locatie zonder complexe afstellingen. Geen overdadig complexe oplossingen maar vooral bedrijfszeker.

Enkele uniek eigenschappen van de RSP-Serie:

  • Wisselbare en omkeerbare breker tanden
  • Centrale midden tand – optimale penetratie van de beton
  • Standard voorzien van speed-ventiel. (snelle cyclustijden)
  • Vervaardigd uit speciaal “High Performance Steel”
  • Hardox toegepast als laminering op slijtage onderhevige constructie delen
  • Grote hydraulische capaciteit, lagere weerstand, optimale breekkracht.

We hebben reeds vele tevreden klanten welke dagelijks een Rotar starre vergruizer gebruiken. Één Nederlandse klant omschrijft het perfect:

De Rotar vergruizer is ongeëvenaard. We gebruiken de RSP reeds 2 jaar en hebben nog geen enkel slijtdeel hoeven te vervangen. Dit hebben we niet eerder gezien met soort gelijke tools. De vergruizer is sterk, betrouwbaar, bedrijfszeker en super slijtvast. Gewoon weg fantastisch. Ik adviseer het iedereen die actief is in de sloop en recycling” .

Rotar

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details