Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Uitdagingen aangaan: Twee nieuwe maten voor Galaxy LDSR 510

Uitdagingen aangaan: Twee nieuwe maten voor Galaxy LDSR 510

Galaxy LDSR 510 nu verkrijgbaar in de maten 17.5R25 en 20.5R25/ tubeless band voor wielladers en bulldozers voor mijnbouw en grondverzet / Volledig stalen radiaalkarkas band kan grote uitdagingen aan en zorgt voor een lange levensduur van de band/ Superieure betrouwbaarheid en uitstekende tractie /

Twee nieuwe maten van de LDSR 510 in het Galaxy-portfolio van Yokohama Off-Highway Tires betekent dat een waar meesterwerk wat betreft tractie en duurzaamheid nu beschikbaar is voor een nog groter bereik wielladers en bulldozers voor grondverzet en mijnbouw. De Galaxy LDSR 510-banden zijn ontwikkeld en geproduceerd voor zware omstandigheden en werkzaamheden in het terrein met zware lasten. Daarom zijn betrouwbaarheid, uitstekende tractie, duurzaamheid en snijbestendigheid de belangrijkste kenmerken van het assortiment. De Galaxy LDSR 510 is een volledig stalen radiaalkarkas band gemaakt met premium samenstellingen van het loopvlak om dagelijkse zware uitdagingen aan te kunnen. Het extra diepe, niet-directionele blokprofiel biedt uitstekende prestaties alsmede scheur- en snijbestendigheid, ook op rotsige en grind ondergrond.

“Toepassings-specifiek, doelgericht ontworpen”

Deze algemene claim ten aanzien van Galaxy banden geldt eveneens voor de Galaxy LDSR 510. Dankzij het specifieke materiaal en de constructie van de band behalen belangrijke eigenschappen, zoals grondstabiliteit, draagvermogen en levensduur van de band een topplaats van ‘9 uit 10’ in de ranglijst. Het niet-directionele loopvlak zorgt voor vergelijkbare prestaties wat betreft tractie en stabiliteit, zowel bij werkzaamheden vooruit als achteruit, en bieden een lange levensduur. De karkasconstructie beschermt de band tegen schade van buitenaf en sneden in de zijwanden en zorgt voor een betere laterale stijfheid, beter rijcomfort en een langere levensduur van de band. Met deze nieuwe twee nieuwe maten is de Galaxy LDSR 510 nu leverbaar in de maten 17.5R25, 20.5R25 en 23.5R25.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details