Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
VEEL FUNCTIONALITEIT TEGEN EEN SCHERPE PRIJS
Het veilig aansturen van diverse functionaliteiten op industriële machines en apparaten, zoals afsleepwagens, graafmachines, agrarische toepassingen … gaat perfect met de nieuwe Panther T29-12.

VEEL FUNCTIONALITEIT TEGEN EEN SCHERPE PRIJS

Het veilig aansturen van diverse functionaliteiten op industriële machines en apparaten, zoals afsleepwagens, graafmachines, agrarische toepassingen … gaat perfect met de nieuwe Panther T29-12 van Tele Radio die over 4 extra knoppen beschikt.  Met de extra knoppen kan de zender kan in totaal 24 verschillende functies aansturen en dankzij de oplaadbare batterij kan ruim 150 uur achtereen worden gewerkt.

In de Panther-reeks was al een aantrekkelijk geprijsde PLd gecertificeerde zender met 8 knoppen beschikbaar, de PN-T19-2. Ook de nieuwe zender met 12 knoppen is zeer scherp geprijsd. De zender is PLd gecertificeerd en daarmee uitermate geschikt voor werkzaamheden met een hoog veiligheidsrisico, zoals heffen en hijsen en dan met name het verplaatsen van zware ladingen. Hierbij biedt de noodstopfunctie van het PLd/Cat3-niveau extra zekerheid.  

Performance Level d   

De zender voldoet geheel aan de verplichte certificering Performance Level d, die overeenkomt met Safety Integrity level 2. De combinatie van PLd met het Cat3 veiligheidsniveau maakt de Panther T29-12 uitermate geschikt voor werkzaamheden met een hoog veiligheidsrisico.

Gemakkelijk te programmeren

Met behulp instellingenmanager kan de zender naar wens worden geprogrammeerd. En dankzij de replace function kan er eenvoudig van zender gewisseld worden om stilstand van werkzaamheden te voorkomen.

Werken kan tot ruim 150 uur dankzij de verwisselbare en oplaadbare lithium-ion batterij.

Efficiënt en robuust

Werken kan tot ruim 150 uur dankzij de verwisselbare en oplaadbare lithium-ion batterij. De Panther T29-12 heeft een IP65 beschermingswaarde en is voorzien van een robuuste behuizing met stootrand. Mede hierdoor is hij beter bestand tegen vallen en stoten.

Storingvrije communicatie          

De nieuwe drukknophandzender werkt op de wereldwijd inzetbare frequentie 2,4GHz. De zender beschikt over DSSS voor een storingvrije en superveilige communicatie. Bij deze technologie wordt het signaal over een frequentiebereik in kleinere stukken verdeeld, waardoor het moeilijker te onderscheppen en te storen is. De nieuwe zender kan een bereik van wel 700 meter halen. Afhankelijk van de plaatselijke omstandigheden en aangesloten randapparatuur en accessoires. 

Tele Radio

Tele Radio levert universele, draadloze afstandsbesturingen en maatwerkoplossingen voor industriële aandrijvingen en besturingen. Als enige in Nederland voorzien van het officieel, extern gecertificeerde SIL3, PLd en PLe veiligheidsniveau.     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details