Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Verlengde garantie, gratis onderhoudscontract en randvolgsysteem MatTracker
Citypaver SD1800 is ideaal om compacte asfalteringswerken en herstellingen uit te voeren.

Verlengde garantie, gratis onderhoudscontract en randvolgsysteem MatTracker

Overweegt u de aanschaf van een nieuwe Dynapac asfaltafwerkmachine SD2500, F/SD 1800 of de compacte F1250? Bij Van der Spek Ternat loopt tot eind van het jaar een speciale voordeelactie met verlengde garantie en gratis onderhoudscontract. Interessante noviteit voor bepaalde toepassingen is randvolgsysteem MatTracker. Deze uitrusting regelt automatisch de werkbreedte van de afwerkbalk.

Die speciale actie tot eind van dit jaar verlengt de standaard Dynapac-garantie van 12 maanden gratis tot en met 24 maanden of maximaal 2.400 werkuren. Bovendien komt daar nog eens een gratis onderhoudscontract bij voor 2 jaar of eveneens maximaal 2.400 werkuren.

De Dynapac SD 2500 heeft nieuwe functies zoals een elektrische steenschraper, ergonomisch zijscherm, light assist (ledlampen voor extra veiligheid). Hij is uitgerust met een afzonderlijke bediening van de afwerkbalk. Dat geeft directe controle over het dakprofiel, heeft twee beschikbare snelheden voor het uitschuifdeel en een automatische helling- en dakprofieluitvoering.

De iets kleinere SD1800 – Citypaver -is ideaal om compacte asfalteringswerken en herstellingen uit te voeren onder de noemer ‘stadsbestrating opnieuw gedefinieerd’. Hij heeft een verschuifbare cabine en volledig verstelbare operatorpost, zeer goed zicht op de trechter, wormwielcompartiment en afwerkbalk en mag bogen op de meest stabiele balk in zijn klasse door de dubbele cilindertechnologie.

Het nieuwe model F1250 is een “kleine machine met de technologie van grote asfaltverwerkmachines” en hij kan volledig via radiobediening worden bestuurd.

Dynapac’s MatTracker is een automatisch randvolgsysteem.

MatTracker

Dynapac’s MatTracker is een automatisch randvolgsysteem, dat gebruik maakt een dichtbij infraroodcamera die met behulp van slimme software in staat is om nauwkeurig een afgewerkte asfaltrand of -naad, trottoir/voetpadband of freesrand te volgen en vervolgens altijd te zorgen voor een consistente overlap en een optimale kwaliteit van rand of voeg. De MatTracker bevordert de veiligheid en zorgt voor minder paverstops. De operator beweegt zich niet meer zoals gebruikelijk in de gevarenzone van tegemoetkomend verkeer en kan de installatie toch optimaal ondersteunen.

De kracht van deze techniek uit zich in een forse kwaliteitsverbetering van langsnaden. Immers, het zwakste deel van een asfaltweg bevindt zich direct bij de langsnaad. Een correcte overlap in de voegovergang is de sleutel voor een goede voegverdichting en een weg die langer meegaat. Op basis van de door de operator bepaalde overlapping past de MatTracker automatisch de zijplaat aan om een consistente overlapping te behouden. 

Met behulp van een eenvoudige en intuïtieve interface kan de gewenste overlap eenvoudig worden aangepast. Aansluitend kan de beweging van de zijplaat tijdens het asfalteren worden gecontroleerd via het geïntegreerde LED-paneel. Volgens Dynapac is de MatTracker zeer gemakkelijk te installeren en af te stellen, waarbij de MatManager-beugel alle flexibiliteit biedt die nodig is op uiteenlopende jobsites.     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details