Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Werk efficiënter met de juiste aanbouwwerktuigen

Werk efficiënter met de juiste aanbouwwerktuigen

Samen met de 45 Avant-centra in België en Nederland organiseert Avant Machinery de verkoop, verhuur en service van Avant-knikladers en Leguan-spinhoogwerkers. Zo is er altijd een Avant-center op maximum 25 km rijden. Dubbel voordeel: u bespaart op uw verplaatsingen en uw beschikbare werktijd rendeert maximaal dankzij uw Avant-krachtpatser.

De opdrachten van een tuin- en groenprofessional zijn elke dag anders. Daarom hebt u voordeel bij een flexibel inzetbare Avant-oplossing met het juiste toebehoren. Een echte alleskunner. Zo behaalt u sneller en efficiënter het beste resultaat. “We helpen honderden tuinaannemers en groenprofessionals, dus wij begrijpen hun noden en wensen. De klepelmaaier, gazonontluchter, onkruidborstel en overtopfrees behoren steevast tot hun favorieten”, klinkt het. 

Met een flexibel inzetbare Avant-oplossing mét het juiste toebehoren behaalt u sneller én efficiënter het beste resultaat.

De Avant-klepelmaaier is er met een werkbreedte van 1.200 mm tot 1.500 mm. Ze werken met hamers en – optioneel – met Y- of L-klepels. De combinatie van glijplaten en het Optifloat™-zweefsysteem garandeert dat u een perfect contact met de bodem bewaart.

De Avant-gazonontluchter heeft 12 rijen snijbladen met elk 10 messen over een werkbreedte van 1.500 mm. De afstandhouders op de vier steunwielen bepalen de werkhoogte. De mechanische steunpoten houden het dek en de bladen van de grond tijdens de stockage. Via de handige afdekkap kunt u de messen gemakkelijk reinigen.

De opdrachten van een tuin- en groenprofessional zijn elke dag anders. Hij heeft dus baat bij een échte alleskunner.

De hydraulische Avant-onkruidborstel is speciaal ontworpen voor pesticidevrije onkruidbestrijding. U kunt de stalen borstel manueel instellen op drie posities: links, rechts of vooraan. De juiste en constante werkhoogte bepaalt u via het centrale steunwiel.

De Avant-overtopfrees heeft een werkbreedte van 1.200 mm tot 1.500 mm. De hydraulische motor zorgt voor een directe aandrijving van de frees-as. De gebogen bladen frezen efficiënter. De tanden van de verticale nivelleerhark houden stenen en puin weg van de messen. De werkdiepte kunt u traploos instellen tot 150 mm.

Ook benieuwd hoe Avant u kan helpen sneller en efficiënter te werken? Ontdek de details van de doordachte machines op www.avanttecno.com/be/aanbouwwerktuigen.     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details