Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Wij laten al 15 jaar ons licht op uw werk schijnen
De vrachtwagen met laadkraan van GR technics vervoert 22 stuks STALICO lichtmasten per rit naar elke gewenste locatie.

Wij laten al 15 jaar ons licht op uw werk schijnen

Goed verlichte terreinen met betrekking tot werk en de opslag van materialen en materieel zijn veiliger te gebruiken en nodigen minder uit tot vandalisme of diefstal. Goede verlichting gaat ook vermoeidheid tegen en dat zien we terug in minder verzuim en schades. Zaakvoerder Gunter Roefs ziet het elk jaar opnieuw plaatsvinden: “Nu de dagen weer snel weer korter worden, gaan we iedere dag extra en vooral veilig werklicht kunnen gebruiken. Als trouwe leverancier helpen wij u graag om tijdelijke verlichtingsmasten aan te bieden.”

De STALICO lichtmasten blijken onmisbaar op bouw- en infrastructuurwerken, waar ze dan ook steeds vaker te vinden zijn. Daarnaast worden de lichtmasten toegepast in de havens, bij industrie en petrochemie, maar ook in de evenementenbusiness, door brandweer en politie en van pretpark tot verhuurbedrijven.

Leuk nieuwtje: de Solar STALICO Tower wordt gevoed door 3 geïntegreerde zonnepanelen.

Energieoplossingen

Omdat een mobiele lichtmast weinig waard is zonder goede (elektrische) voeding, ontwikkelde GR technics de voorbije vijf jaar ook mobiele energieoplossingen voor zijn producten. Met mobiele zonnepanelen, hybride generatoren en accu packs maakt het bedrijf kleine stroomgeneratoren overbodig. “Zo verminderen we de emissie van onze klanten tot 60 procent. Momenteel werken we aan een off grid systeem, dus los van het netwerk, ter grootte van een container,” zo licht Gunter Roefs de stroom vernieuwingen graag toe. Kwaliteit staat voorop, zo verklaart hij: “Wij blijven onze STALICO mobiele systemen dan ook verbeteren volgens de principes van veiligheid, eenheid en duurzaamheid.” Het is duidelijk waarom deze lichtmasten in de top 3 staan als meest gebruiksvriendelijke tijdelijke verlichtingsmast op de markt.

Op zonne-energie

Leuk nieuwtje is de Solar STALICO Tower. Deze nieuwste generatie mobiele cameramast wordt gevoed door 3 geïntegreerde zonnepanelen, waarbij een ingenieus uitklapbaar systeem de optimale opname van zonne-energie garandeert. Gunter: “In combinatie met één van onze accu-systemen zorgt dit voor een verbluffende autonomie. Het is daarmee één van de meest klimaatbesparende ontwikkelingen voor klein verbruik.”

De vrachtwagen met laadkraan van GR technics vervoert 22 stuks STALICO lichtmasten per rit naar elke gewenste locatie.

Hoge lichtopbrengst

De telescopische masten zijn compact en solide opgebouwd, gemakkelijk te transporteren en uitschuifbaar tot 8,5 meter hoog. Zo kan één lichtmast gemakkelijk een bouwterrein van 2500 vierkante meter verlichten. Ze zijn ook gemakkelijk te transporteren. De vrachtwagen met laadkraan van GR technics vervoert 22 stuks per rit naar elke gewenste locatie. Voor wie graag zelf een lichtmast wil verplaatsen is er de STALICO Transporter, een aanhangwagen die is geschikt voor alle Europese landen. Hij is CE-gecertificeerd en wordt geleverd met een EG-verklaring. Er is keuze uit een maximaal toegelaten gewicht tot 750 kg of tot 1.220 kg (BE-rijbewijs).     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details