Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Terug naar overzicht

SMT Belgium

SMT is een toonaangevend full-service distributiebedrijf gespecialiseerd in het leveren van machines en vrachtwagens voor de bouw, material handling, recycling en transportindustrie. Met meer dan 1.600 werknemers zijn we actief in grote delen van Afrika, in Groot-Brittannië, België & Luxemburg, Nederland en de Verenigde Staten. We werken met de kwaliteitsmerken Volvo CE, Sennebogen en Holms.

SMT Belux – Service die verder gaat
SMT Belux is de exclusieve verdeler en invoerder van Volvo CE, Sennebogen en Holms voor België en Luxemburg. Met 150 medewerkers, levert SMT advies op maat en zorgt voor het onderhoud en reparaties via verschillende afdelingen. Onze specialisten adviseren u bij het kiezen van machines:

Volvo – compacte wielladers en graafmachines, elektrische machines en wielladers, graafmachines op rupsen of op banden, knikdumpers, sloopmaterieel, pijpenleggers, asfalteermachines, asfaltwalsen, grondwalsen, enz.

Sennebogen – elektrische material handlers, balance material handlers, bosbouwmachines, recyclage material handlers en telehandlers.

Holms – alle soorten van schuif- en veegmaterieel die naadloos passen op Volvo machines.

SMT RENTAL
SMT biedt integrale verhuuroplossingen, waarbij lange termijn gebruik inclusief financiering, verzekering, reparatie en onderhoud van onze machines tegen aantrekkelijke maandtarieven mogelijk is. Ook voor korte periodes, ter vervanging of aanvulling, biedt SMT altijd de ideale verhuuroplossing. Wij helpen u graag voor de verhuur van Volvo graafmachines, wielladers, knikdumpers, en speciale machines voor afbraak en zelfs de 90 ton graafmachine EC950, of van Sennebogen machines.

SMT SERVICES
Aan het uitgebreide machine-aanbod voegt SMT full service dienstverlening toe. Van onderhoud en onderdelen tot financiering en verzekering. Daarnaast zorgen we voor een passend onderhoudsvoorstel, of ondersteunen wij uw machinisten bij het zo economisch mogelijk opereren van de machine. Ons team van product specialisten, customer service planners en operators, buiten- en binnendienst techniekers, garantie managers en administratieve medewerkers staan steeds paraat om machines en operators bij te staan.

Met ProCare bewaken SMT-analisten de gezondheid en prestaties van uw machines op afstand en stellen ze aanbevelingen op maat op indien een machine-interventie vereist is. Deze proactieve aanpak helpt downtime te voorkomen en geeft u meer tijd voor uw kernactiviteiten

SMT SPARE PARTS
SMT heeft altijd 18.000 referenties onderdelen direct beschikbaar. Filters, smeermiddelen, chemicaliën, accu’s of complete servicekits en reparatie onderdelen. Met onze in-night-service kunnen onderdelen ‘s nachts worden geleverd. Stilstand van machines wordt zo tot een minimum beperkt. MySMT is ons online platform dat 24/7 toegang biedt tot alle relevante informatie m.b.t. uw administratie en machines gelinkt aan SMT. Tevens kunt u er onderdelen bestellen via de Parts Webshop..

SMT SOLUTIONS
>Wij helpen onze klanten een hogere productiviteit, lagere kosten en minder uitstoot te bereiken door een combinatie van producten en diensten die specifiek op hun behoeften worden afgestemd. De diensten variëren van minimale actie en advies tot meer langdurige samenwerkingsprojecten voor duurzame efficiëntieverbeteringen. De voortgang wordt op afstand gevolgd via het ingebouwde telematicasysteem van uw machines, zodat u doelen kunt stellen en de prestaties van uw machines kunt volgen, waar u ook bent. De SMT Solutions zijn onderverdeeld in CareTrack & SenTrack, Site Map & Management, Site Simulation, en Site Load Out.

SMT ACADEMY
SMT Academy biedt gecertificeerde trainingen om zowel startende als ervaren machinisten en operators te helpen de beste werkmethoden voor onze machines te leren. Ook bieden we training aan Site Managers om hen de nodige tools geven om hun operators op het vlak van productiviteit en veiligheid beter te begeleiden. Alle trainingen worden verzorgd door een SMT Specialist in ons eigen opleidingscentrum. Na een succesvolle afronding krijgen de studenten een certificaat uitgereikt.

SMT Luxemburg
11, Um Woeller
4410 Soleuvre, Luxemburg
+325 (0)482 626
info.lu@smt.network

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services GraadlaadcombinatiesGraafmachines op bandenGraafmachines op rupsRupsladersSchrankladersSloop- & sorteergrijpersWielladersReinigingsmachinesDumpersOverslagkranen Adres Woluwelaan 9
1800 Vilvoorde
België
Telefoonnummer +32 (0)2 254 14 11 E-mailadres info.be@smt.network Website smt.network
Importeur VAN:
GEOPROBEGERTEC
Dealer VAN:
GEOPROBEGERTEC

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details