Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Reparaties, onderhoud en depannage worden in eigen huis aangeboden.

Alumac: opbouwspecialist van A tot Z

Die goede reputatie is te danken aan een verregaande flexibiliteit in ontwikkeling en uitvoering en het bijzonder uitgebreide gamma producten.

Dat bijzonder uitgebreide gamma omvat kippers (eigen fabricatie), containersystemen (Multilift), hydraulische wisselsystemen, autolaadkranen (Hiab, open- en gesloten laadkasten (Aluvan), schuif- en rolzeilen en laadkleppen (Dhollandia).

De carrosserie-activiteiten van Astemak worden aangeboden voor lichte bedrijfsvoertuigen, alsook kippers.

Astemak carrosserie-activiteiten

De hoofdzetel van Alumac bevindt zich in Heule en wordt sinds kort ondersteund door een filiaal in Froyennnes (Tournai), namelijk Astemak. De carrosserie-activiteiten van Astemak worden aangeboden voor lichte bedrijfsvoertuigen: laadkasten (Citybox), alsook kippers (JPM), naast de volledige binneninrichting van lichte bedrijfswagens. De basisactiviteiten van het bedrijf worden nog aangevuld door een aantal verwante activiteiten, zoals het leveren van kwalitatieve containers op maat. Astemak kan elk gewenst type container op korte termijn leveren.

Kenmerkend is het meedenken met de klant om het juiste bedrijfsvoertuig te kiezen en optimaal op te bouwen.

Meedenken met de klant

Kenmerkend voor beide vestigingen is het meedenken met de klant om het juiste bedrijfsvoertuig te kiezen en optimaal op te bouwen zodat de klant zijn werk op de juiste manier kan uitvoeren. Ook de na-verkoop is daarbij een doorslaggevend argument: reparaties, onderhoud en depannage worden in eigen huis aangeboden, ook voor opleggers, net als allerhande spuitwerk. 

Als specialist in vrachtwagenopbouw heeft Alumac zich een naam gemaakt in een zeer veeleisende sector.

Om de klanten extra te helpen is er een bijkomend servicepunt in Lokeren (Hydraupunt). Via het filiaal EMC worden bovendien allerlei onderdelen aangeboden voor bedrijfsvoertuigen en hydraulische leidingen, naast werkmaterieel voor allerhande sectoren.     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details