Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
De “Green Diamond” wordt groener

De “Green Diamond” wordt groener

Mitsubishi Vorkheftrucks onthult de nieuwste generatie van het GRENDiA assortiment

De legendarische GRENDiA serie van Mitsubishi Vorkheftrucks is geüpdatet, waarbij zowel de ES als de grotere EX modellen aanzienlijke verbeteringen hebben ondergaan.

De nieuwe modellen, die voortbouwen op de techniek van hun voorgangers van wereldklasse, hebben alle uithoudingsvermogen en hoge prestaties die u met GRENDiA associeert, maar zijn nu nog groener. Dit is mede te danken aan nieuwe motoren die de eisen van de Euro Stage V-emissievoorschriften ruimschoots overtreffen.

De naam GRENDiA betekent ‘groene diamant’, waarbij het groen staat voor milieubescherming en de diamant voor hoge kwaliteit, sterkte en betrouwbaarheid.

De serie loopt al jaren voorop bij het milieubewust ontwerpen van vorkheftrucks, waarbij het team van Mitsubishi Forklift Trucks voortdurend nieuwe technologieën test en ontwikkelt om de bocht voor te blijven.

De ontwerpfilosofie is een voortdurende evolutie door middel van voortdurende verbeteringen om GRENDiA in de voorhoede te houden van groener werken.

Om de uitstoot te verminderen, hebben de LPG-modellen verbeterde versies van hun reeds uitstekende katalysatoren gekregen, terwijl de roetreductie op dieselmodellen wordt bereikt door de nieuwe dieseloxidatiekatalysatoren en roetfilters van de uitlaatgassen.

De interne veranderingen stoppen niet bij een lagere uitstoot: de dieselmodellen worden nu aangedreven door een geavanceerde Common Rail directe-injectiemotor, die niet alleen zorgt voor een schone verbranding en een efficiënt brandstofverbruik, maar ook voor veel minder lawaai tijdens het gebruik (slechts 78 dBA bij het oor van de bestuurder).

En naast de interne verbeteringen zijn er ook externe wijzigingen aan de GRENDiA, zoals een vernieuwde gebogen beschermkap. Nieuwe stijlvolle stickers, een donkergrijze beschermkap en een donkergrijze motorkap brengen de serie in lijn met de bekroonde EDiA-serie heftrucks.

De nieuwe ergonomische, volledig verstelbare, volledig geveerde Grammer-stoel met heupsteun is ontworpen voor uitzonderlijk bestuurderscomfort en voegt een element van luxe toe aan de cabine. In feite profiteert de hele cabine van de ErgoCentric ontwerpbenadering van Mitsubishi Vorkheftrucks. De resultaten zijn onder meer een gemakkelijke toegang, gebruiksvriendelijke bedieningselementen, een praktische & intuïtieve indeling, duidelijk zicht rondom, een soepele bediening en een prettige werkomgeving.

En met een groot aantal nieuwe opties, waaronder nieuwe, in de fabriek geïnstalleerde cabineopties, is het assortiment nog veelzijdiger dan ooit.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details