Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Houd je hoofd koel op het werk

Houd je hoofd koel op het werk

Carhartt Caps voeren uitstekend zweet af, beschermen tegen fel zonlicht en zijn cool om te dragen

De caps van Carhartt zijn wereldwijd bijzonder populair omdat ze precies doen wat je van een goede werkpet verwacht. Ze voeren uitstekend vocht af waardoor geen zweet in je ogen loopt als je buiten aan het werk bent. Ze beschermen tegen fel zonlicht en ogen ongelofelijk cool.

De caps hebben een Force® zweetband met FastDry® die snel droogt en dankzij de antibacteriële afwerking geur bestrijdt. Ze beschermen hoofd en haar tegen vonken, water en vuil. De caps dragen comfortabel en hebben een verstelbare sluiting aan de achterkant voor een optimale pasvorm.

Extra ventilatie

Als de zon schijnt biedt de voorgevormde klep bescherming tegen felle zonnestralen. Zo houd je goed zicht op de situatie zonder verblind te worden en dat is wel zo veilig. De caps hebben een achterzijde van mesh voor extra ventilatie op warme dagen.

Carhartt Inc. werd in 1889 opgericht in Detroit, Michigan door Hamilton Carhartt. Het merk is bekend om zijn robuuste constructies, innovatieve ontwerpen en uitzonderlijke kwaliteitsnormen. Carhartt ontwikkelt voortdurend technologieën om haar werkkleding extra kwaliteiten te geven, waaronder sneldrogende en waterafstotende eigenschappen, draagcomfort en flexibiliteit.

Informatie

Carhartt Caps zijn verkrijgbaar bij groothandels in werkkleding en bouwmaterialen en in webshops. Adviesprijzen diverse modellen, vanaf € 16,99. Ga voor meer informatie naar www.carhartt.com.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details