Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
SMT aanwezig op de beurs van Libramont

SMT aanwezig op de beurs van Libramont

Graag verwelkomen wij jullie op onze stand 80.02

Elektromobiliteit

Ook deze editie leggen we de focus op elektromobiliteit en kan u enkele 100% elektrische compacte machines van Volvo CE bewonderen op onze stand : 
De Volvo ECR25 Electric is de eerste in een nieuwe reeks elektrische compacte graafmachines. De ECR25 elektrische graafmachine is gebaseerd op de gevestigde waarde van zijn diesel tegenhanger, aangevuld met een accupakket dat de elektriciteit levert die nodig is om de prestaties van een compacte graafmachine van 2,5 ton te garanderen. 

De Volvo ECR18E Electric met korte zwenkradius combineert de voordelen van de conventionele ECR18 en de ECR25 Electric. Deze 18 tons graafmachine is uitgerust met de beste batterijtechnologie op de markt en wordt geleverd met oplossingen die u helpen het laadproces efficiënter te beheren. Bovendien kan de machine in slechts 1 uur worden opgeladen. 

De Volvo EC18 Electric bouwt voort op het succes van de ECR25 Electric en de bewezen technologie van zijn diesel-equivalent. Deze gemakkelijk te bedienen en te vervoeren machine is ontworpen voor wie op zoek is naar een stille, efficiënte compacte graafmachine.

De compacte wiellader Volvo L20 Electric is gebaseerd op het beproefde principe van de L25 Electric. Bovendien is deze machine ideaal om te werken in kleine, smalle ruimtes en bijzonder geschikt voor het hanteren van pallets dankzij de parallelle hefinrichting. De Volvo L20 Electric heeft een geïntegreerde lader aan boord die de accu’s met 6 kW voedt.  

De Volvo ECR145E hydraulische graafmachine zal eveneens tentoongesteld worden. Het geoptimaliseerde compacte design van de ECR145E graafmachine met korte zwenkradius maakt werken in krappe ruimtes mogelijk zonder afbreuk te doen aan de prestaties. De Stage V-motor en het geavanceerde hydraulische systeem van de machine resulteren in een soepelere bediening en een verhoogde productiviteit.

PREMIERE : telehandler van Sennebogen

Dit jaar kan u voor het eerst een telehandler van Sennebogen bewonderen op onze stand. De 340 G heeft een laadvermogen van 4 ton en maakt indruk met zijn compacte afmetingen van 5,50 m in de lengte en iets minder dan 2,50 m breedte. De stapelhoogte van de telescopische arm is 7,70 m. De Sennebogen 340 G biedt een unieke stabiliteit dankzij de lange wielbasis van 3,10 m en het laag zwaartepunt van de hele machine bij een bedrijfsgewicht van 9,3 ton.

Focus op carrieremogelijkheden bij SMT 

Op onze stand wordt een volledig uitgeruste bestelwagen tentoongesteld waarmee je als buitendiensttechnieker de baan op gaat. Ben je klaar voor het grote werk? Breng dan zeker een bezoekje aan onze stand; onze collega’s vertellen je graag meer over de openstaande vacatures. 

Over SMT
SMT is exclusieve verdeler en invoerder van Volvo Construction Equipment, Sennebogen en Holms voor België en Luxemburg. – www.smt.network 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details