Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Terug naar overzicht

ALUMAC construct

Carosseriebouwer ALUMAC construct is gekend voor sterk en duurzaam materiaal. Flexibiliteit, snelheid en klantgerichtheid typeren het bedrijf dat reeds meer dan 30 jaar een naam is in de sector.

Het bedrijf is gespecialiseerd in de opbouw en inrichting van vracht- en bestelwagens in de breedste zin van het woord. Van containersysteem tot laadkraan. Van kipper tot schuifzeil opbouw. Van materiaalkoffer tot laadklep. Bovendien kan je er ook terecht voor depannages, onderhoud of herstellingen.

Als COP erkend carrosseriebedrijf bouwt ALUMAC construct jaarlijks meer dan 600 voertuigen op. Je bent met andere woorden zeker van heel wat ervaring. Jouw garantie voor een passend eindresultaat volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

De slogan ‘ijzersterk in maatwerk’ maakt duidelijk dat realisaties op maat van de specifieke wensen en behoeften van de klant een belangrijke troef is. Alles draait rond ervoor zorgen dat jij optimaal kunt werken en zo efficiënt mogelijk georganiseerd bent. Het team van ALUMAC construct denkt mee en helpt de passende opbouw voor jouw vracht- of bestelwagen bepalen. Bestelwagens kunnen volledig op maat en naar wens ingericht worden met of zonder laadklep, materiaalkoffer, rekken, haaksystemen,…

Met vestigingen in Kortrijk en Doornik zijn ze vlot bereikbaar. Daarnaast kan je ook terecht in hun servicepunt HYDRAUPUNT te Lokeren.

ALUMAC construct is officieel verdeler van: Hiab kranen – Multilift containersystemen – CityBOX laadkasten – Aluvan laadkasten – JPM kippers – BE-Combi – Dhollandia laadkleppen – Blomenröhr – Bar Cargolift – …

Samen met ASTEMAC (containers – trailers – spuitwerk) en de toolshop AMC parts (onderdelen voor opbouw trailers, vracht- en bestelwagens, verlichting, hydraulisch materiaal, materiaalkoffers, allerhande werkmaterialen zoals slijp-, boor en schuurmateriaal,…) vormt ALUMAC construct 1 sterke groep.

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services AutolaadkranenBedrijfswageninrichtingContainersystemenServicebedrijvenLichte bedrijfsvoertuigenVrachtwagens Adres Ringlaan 14
8501 Kortrijk (Heule)
België
Telefoonnummer 056 662 595 E-mailadres info@alumac.be Website alumac.be/

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details