Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Terug naar overzicht

ASTEMAC

ASTEMAC biedt jou een immens aanbod containers. Recent werden de activiteiten uitgebreid met trailers (te koop en te huur, nieuw & tweedehands). Bovendien kan je ook bij hen terecht voor spuitwerk, herstelling en onderhoud.

ASTEMAC staat synoniem voor kwaliteit. Dankzij de vakkennis van zusterbedrijf ALUMAC construct dat als COP erkend carrosseriebedrijf jaarlijks meer dan 600 voertuigen opbouwt ben je zeker van heel wat ervaring.

De slogan ‘ijzersterk in maatwerk’ maakt duidelijk dat realisaties op maat van de specifieke wensen en behoeften van de klant een belangrijke troef is. Alles draait rond ervoor zorgen dat jij optimaal kunt werken en zo efficiënt mogelijk georganiseerd bent. Het team van ASTEMAC denkt mee en helpt de passende oplossing voor jouw activiteiten bepalen.

Met vestigingen in Kortrijk en Doornik zijn ze vlot bereikbaar. Daarnaast kan je voor de opleggers ook terecht in hun servicepunt A&D Trailers te Izegem.

ASTEMAC is officieel verdeler van: A&D Trailers – Max Trailer – System Trailer – Pacton Trailers – Cramaro…

Samen met ALUMAC construct (opbouw en inrichting van vracht- en bestelwagens) en de toolshop AMC parts (onderdelen voor opbouw trailers, vracht- en bestelwagens, verlichting, hydraulisch materiaal, materiaalkoffers, allerhande werkmaterialen zoals slijp-, boor en schuurmateriaal,…) vormt ASTEMAC 1 sterke groep.

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services ServicebedrijvenOpleggers / trailers / diepladersContainersContainers (zee- & huur-)Opslagcontainers Adres Rue de la Recherche 9
7503 Tournai (Froyennes)
België
Telefoonnummer 069/ 49 11 09 E-mailadres info@astemac.be Website astemac.be

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details