Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Terug naar overzicht

Attec International

Attec Intenational bvba (Attachment Technology) werd opgericht door José Verstraete en de broers Marc en Luc Vangaever in 1988. Dit eerder bescheiden begin betekende de start van een gestructureerde, gefocuste en toegewijde zakelijke sprong richting een snelgroeiend marktsegement: aanbouwdelen voor bouwmachines.

Deze visionairen begrepen al snel dat er bij alle merken een enorme vraag was naar compacte aanbouwdelen om werken uit te voeren in de bouw, tuinaanleg, landbouw, enz. De markt van compact bouwmaterieel stond volop in bloei in Europa en gespecialiseerde toepassingen schoten als paddenstoelen uit de grond. Het concept ‘gereedschapshouder’ zag het levenslicht.

Marc Vangaever nam reeds het voortouw in de ontwikkeling van deze business met de uitvinding van de wereldberoemde veegborstel met opvangbak in 1984. Jaren later verkocht Vangaever zijn patenten aan Bobcat in de VS. Hierdoor werd de veegborstel wereldwijd het meest verkochte aanbouwdeel ooit.

Vandaag kan Attec trots zijn op een assortiment van meer dan 100 aanbouwdelen waarmee we alle markten bedienen vanuit onze product locatie in Markegem, België.Het verhaal van Attec als fabrikant van aanbouwdelen begint echter veel eerder dan in 1988.

algemene informatie

Services BetonmolensTrilwalsenZeefbakkenAsfaltspreidersAanbouwdelen/bakkenAanbouwhamersBoorapparatuurFreesmachinesSloop- & sorteergrijpersSloophamersReinigingsmachinesAsfaltafwerkmachinesTrilplaten en -stampersShredders Adres Oostrozebekestraat 30
8720 Markegem
België
E-mailadres info@attec.be Website attec.be
Importeur VAN:
ROTAIRSIMEXSTEHR
Fabrikant VAN:
ATTEC

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details