Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Terug naar overzicht

Caru Containers

Wij zijn CARU Containers. We verkopen en verhuren nieuwe en gebruikte containers. Vanuit kantoren in 9 verschillende landen bedienen we markten over de hele wereld.

CARU Containers werd in 2000 geboren uit een fusie tussen CATU Rotterdam, Trade Craft en Lease Craft. Met CARU maakte Rob Tromp, onze CEO, en Paul Ockers de handel in containers professioneler en menselijker.

Bij CARU houden we van de container omdat het een product zonder pretenties is. Containers doen wat ze doen, en zijn daar behoorlijk goed in. En dankzij hun eenvoud zijn de mogelijkheden eindeloos. Naar onze mening is de container de uitvinding van de 20ste eeuw. Wij bij CARU, herkennen ons in de container, want ook wij zijn constant op reis. We ontdekken nieuwe landen, nieuwe manieren van handelen, nieuwe digitale technologie.

Ons doel is het kopen of huren van een container simpel, menselijk en leuk te maken. En het lijkt erop dat deze aanpak werkt: we zijn uitgegroeid tot een van de grootste containerhandelaren ter wereld.

Onze services

Containermodificaties
Wij kunnen verschillende modificaties aan zeecontainers uitvoeren. Hieronder kan je een opsomming zien van welke modificaties wij voornamelijk doen:

• CARU kan de container voorzien van onder andere loopdeuren, vaste ramen, draaikiepramen en een tussenwand.
• Op het gebied van klimaatbeheersing valt te denken aan metalen ventilatieroosters in verschillende maten, isolatie en een airconditioner, eventueel met een weggewerkte buitenunit.
• Wij kunnen een groepenkast, schakelaars en lichtpunten plaatsen. Dit noemen we ook wel een elektrische installatie. Ook kunnen wij daar enkel de voorbereidingen voor treffen.
• Wil je niet de standaard vloer? Dan plaatsen we een andere vloerafwerking voor je, van aluminium traanplaat tot pvc.
• Daarnaast is een container door ons te modificeren tot volledig ingerichte werkplaats, of we plaatsen er bijvoorbeeld lekbakken, rekken, werkbanken of kasten in.
• En tot slot kunnen we de containers voor je spuiten in alle gewenste (bedrijfs) kleuren, al dan niet afgewerkt met een logo.

Containerverhuur

Heb je de containers slechts kortere tijd nodig? Dan is huren doorgaans verstandiger.
Wij verhuren bijvoorbeeld veel containers voor de volgende tijdelijke
projecten:

• Grote evenementen
• Verbouwingen (zoals vliegvelden)
• Bouwprojecten
•Extra opslag voor piekmomenten, zoals supermarkten rond kerst
• Offshore projecten

Grote aantallen containers

Koop je vaak een groot aantal containers of heb je voor een nieuw project veel containers nodig? Dan ben je bij CARU Containers aan het juiste adres. Door ons wereldwijde netwerk van kantoren en depots hebben we in meerdere landen beschikbare voorraad. Daarnaast bieden we ook verschillende services aan zoals bijvoorbeeld buy-backopties.

Meer informatie over onze services: www.carucontainers.com

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services ContainersContainers (zee- & huur-)Opslagcontainers Adres Treurenborg 5 | Haven 380
2030 Antwerpen
België
Telefoonnummer +32 03540 05 20 E-mailadres [email protected] Website carucontainers.com/nl-be

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details