Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Terug naar overzicht

Compact Machinery

Torfs & Compact Machinery zijn dé specialist in machineverkoop van o.a. compactladers, kranen, wielladers, dumpers, accessoires en aanhangwagens.

Torfs & Compact Machinery zijn invoerder voor België van de machines van Wacker Neuson en Kramer. Tevens zijn wij invoerder van Promove demolition hydraulische brekers en Indespension trailers aanhangwagens. Je kan bij ons ook terecht voor Steelwrist tiltrotators en accessoires.

Met deze keuze bieden Torfs & Compact Machinery topkwaliteit aan. Deze compactladers, wielladers, minigravers, dumpers, accessoires en aanhangwagens zijn stuk voor stuk erg functioneel, vlot te bedienen en veilig, waardoor u een hoge productiviteit kent. Bovendien zijn ze erg betrouwbaar en kennen een hoge prijs-kwaliteitverhouding, waardoor ook op lange termijn deze keuze de beste blijft.

De aankoop van grondverzetmachines, dumpers of aanhangwagens blijft steeds een investering. Torfs & Compact Machinery passen daarom indien gewenst alternatieve financieringsmodellen toe. Ook het leasen van machines op korte of lange termijn behoort tot de mogelijkheden. Hierdoor kan een verhoogde productiviteit op de werf gemakkelijker gecombineerd worden met een sluitend financieel beleid van uw bedrijf.

Ook na uw aankoop laten we u niet aan uw lot over. We vullen de topkwaliteit van onze producten aan met een hoogstpersoonlijke aanpak en een perfecte service na verkoop. U kunt gerust zijn: op Torfs & Compact Machinery kunt u altijd rekenen.

Voor meer informatie kan u ons steeds contacteren of kom gerust eens langs in onze showroom.

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services BrekersAanbouwhamersKnikladersRupskranenSchrankladersSloop- & sorteergrijpersSloophamersVerreikersWielladersDumpersAanbouwdelen/bakkenAanhangwagensGraafmachines op bandenGraafmachines op rupsMini/midigraversRupsladersSnelwisselsystemen Adres Avenue des artisans 45a
7822 Ghislenghien
België
Telefoonnummer 32 (0)68 285 888 E-mailadres [email protected] Website torfs-nv.be
Importeur VAN:
DCITOYO

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details