Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Terug naar overzicht

Doka

Doka – Dé bekistingspartner voor bouwend België
Doka België biedt haar opdrachtgevers de meest recente en innovatieve bekistingstechnologie aan om bouwprojecten sneller, beter of efficiënter te realiseren. Als proactief en toonaangevend marktleider binnen de Belgische bekistingswereld deelt Doka haar kennis en ervaring met klanten en stelt hen zo in staat om voordeliger te bouwen. Een ervaren team Doka-medewerkers staat dagelijks klaar om projecten te begeleiden, advies uit te brengen en met de best passende en technisch hoogstaande bekistingsoplossing te komen.

Doka België beschikt over 2 vestigingen (Ternat en Tielt), en opereert vanuit een uiterst sterke positie, dankzij een afgewogen combinatie van diverse factoren, gebaseerd op drie krachtige pijlers.

Bouwen met mensen voor mensen
Allereerst beschikt Doka België over een zeer stabiel en ervaren team van medewerkers. Zij hebben maar één doel voor ogen: de klant op de best mogelijke manier helpen. Onze jarenlange ervaring in de sector en senioriteit zijn van groot belang voor onze klanten. Zij weten zich verzekerd van een partner die zich als geen ander bewezen heeft en een vertrouwde en erkende aanpak heeft.

Naast de technisch-commerciële vertegenwoordigers beschikt Doka België over een omvangrijk team specialisten op de eigen engineeringafdeling, zodat de technische bekistingsstudies grotendeels lokaal in eigen beheer gerealiseerd worden. Zo kan er sneller en slagvaardiger worden ingespeeld op de wensen en behoeften van de klant. Een uitstekend bewijs van de klantgeoriënteerde organisatie met korte communicatielijnen, waarin iedereen rechtstreeks aanspreekbaar is.

Wereldwijde knowhow – lokale partner
De tweede pijler van Doka België is de grote schat aan technische expertise en knowhow. Die kunnen voor ieder project – van klein tot groot – worden ingezet. Doka België is daarbij een proactieve partner in het wereldwijde netwerk van Doka-verkooporganisaties. Een lokale én wereldwijde schat aan kennis en ervaring uit projecten van iedere omvang staat zo altijd ter beschikking van de klanten. Zo kan er flexibel worden ingespeeld op bijzondere of specifieke bekistingswensen. Bovendien weten Doka-klanten zich zo verzekerd van de benodigde materialen – op tijd en op maat en voorzien van een gedegen technisch advies.

Innovatie en kwaliteit
De derde pijler onder het succes van Doka België, is het bijzonder brede gamma producten en systemen die zich stuk voor stuk onderscheiden door hun hoogwaardige kwaliteit. Sinds jaar en dag vormen innovatie en kwaliteit bij Doka de motor voor succes en continuïteit. Een continue stroom vooruitstrevende productvernieuwingen zorgt ervoor dat Doka voortdurend in beweging is.

Samen oplossingen ontwikkelen
Doka België is een gepassioneerd partner die in de afgelopen decennia steeds betrokken is geweest bij de realisatie van de grootste en meest uitdagende betonconstructies, zoals de Deurganckdoksluis en het Havenhuis te Antwerpen, en het A11-project tussen Brugge en Westkapelle. Ook vandaag is Doka volop actief in tal van grote projecten verspreid over het hele land. Naast deze grote projecten adviseert, ontwikkelt en levert Doka België ook kleinere en middelgrote projecten voor een grote verscheidenheid aan tevreden klanten.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services BekistingenMonitoring Adres Handelsstraat 3
1740 Ternat
België
Telefoonnummer +32 2 582 0270 E-mailadres belgium@doka.com Website doka.com/be/

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details