Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Terug naar overzicht

GR Technics Europe bv

GR technics Europe viert dit jaar zijn 15 jarig bestaan en is dé specialist op vlak van mobiele verlichting, telescopische licht -en cameramasten en hybride systemen. Wij brengen licht en veiligheid op terreinen en bouwwerven.

We zijn best trots op onze eigen ontwikkeling en productie van licht- en cameramasten. Deze STALICO masten zijn compact en solide opgebouwd, uitschuifbaar tot 8,5 meter hoog. Zo kan 1 lichtmast makkelijk een bouwterrein van 2500 m2 verlichten.

Onze klanten? Van haven, industrie, bouwsector, evenementenbusiness, brandweer, politie en pretpark tot verhuurbedrijven. Zij stellen onze kwaliteit, flexibiliteit en service erg op prijs. Ervaar het zelf.

GO GREEN

GR technics gaat voor duurzaamheid en voor CO2-reductie. Met de MOBILE ENERGY STORAGE systemen, leveren we accupacks alsook batterijoplossingen en UPS systemen op maat gemaakt voor ieder project. Met onze innovatieve producten voor verlichting en camerabewaking – o.a. door het gebruik van zonnepanelen – bieden we oplossingen om verantwoord om te gaan met energie en zo milieu én kosten te sparen. De nieuwe generatie mobiele stroomgeneratoren met accupackGR Compact Hybrid kunnen het verbruik van CO2 tot 60% reduceren.

algemene informatie

Services Lichtmasten (mobiel) Adres Beemdenstraat 7 b1
2340 Beerse
België
E-mailadres info@gr-technics.be Website gr-technics.be
Fabrikant VAN:
AHLMANN GREENJOB

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details