Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Terug naar overzicht

L. Koreman & Zn. Handelsonderneming BV

Sinds 1935 een betrouwbare partner in de vervangingsmarkt

Sinds de oprichting in 1935 heeft L. Koreman & Zn. Handelsonderneming BV zich geconcentreerd op in- en verkoop en vervanging van slijtmaterialen. Begonnen met loopvlakvernieuwing van auto- en vrachtwagenbanden, heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een betrouwbare partner met een veelzijdig productgamma in de vervangingsmarkt voor zand-, grind-, breek-,  zeef-, milieu- en recyclingindustrie.

Gerenommeerde handelspartners

Koreman vertegenwoordigt diverse gerenommeerde handelspartners. Onze producten, zowel nieuw als gebruikt, kunnen door hun specifieke eigenschappen precies afgestemd worden op uw wensen. Voor onze producten zijn er duizenden toepassingsmogelijkheden. Kostenbesparing door minimalisering van slijtage, minder onderhoudswerkzaamheden en verbetering in het arbeidsproces is het resultaat. Koreman levert doorgaans specifiek afgestemd op het inzetgebied van de klant.

Koreman, de brug tussen probleem en oplossing

Wij hechten bijzonder veel waarde aan vakkundig advies en korte communicatielijnen. Onze vertegenwoordigers kunnen ter plaatse zowel probleem als oplossing bespreken. Ook op ons kantoor te Maastricht vindt u steeds de juiste vakkundige medewerker. Door nauw contact met onze klanten vernemen wij of onze producten voldoen aan de gestelde eisen. De indrukwekkende kracht van onze producten blijkt uit de jarenlange inzet onder vaak extreme omstandigheden.

Deze kracht biedt perspectief voor toekomstige ontwikkelingen.

Bekijk hier onze video’s! (Klik of scan de QR code)

algemene informatie

Services BrekersZeefmachinesStofbeheersing Adres Galjoenweg 37
6222 NS Maastricht
Nederland
Telefoonnummer +31 (0) 43 362 40 40 Website lkoreman.com
Dealer VAN:

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details