Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Terug naar overzicht

Quality Pumps

Quality Pumps is specialist in verhuur, verkoop, service en herstelling van pompen, leidingen en toebehoren.

Wij zijn exclusief invoerder van het Zweedse topmerk Grindex. Deze professionele drainage-, sludge- en inox dompelpompen zijn zeer robuust en uitgerust met een luchtklep zodat deze onbeperkt mogen droogdraaien. De monofasige pompen zijn voorzien van een start- en bedrijfscondensator, terwijl de pompen van 400V voorzien zijn van een interne beveiliging tegen te hoge temperatuur, verkeerde draairichting en spanningsval. En dus is er geen apart schakelkastje meer nodig. Optioneel en zeer handig is de vlakzuigkraag: zonder sleutelen probleemloos millimeter droog afpompen.

Quality Pumps is ook exclusief verdeler van de Screw Impeller Pump (SIP), onze dieselaangedreven rioleringspompen. Deze pompen zijn geplaatst in een geluidsgedempte omkasting met afsluitbare deuren en voorzien van de quasi verstoppingsvrije schroefcentrifugaalwaaier met een grote vuildoorlaat.

Dit maakt dat de pomp uitermate geschikt is voor het zwaardere werk, zoals ongezuiverd rioleringswater verpompen. De pompen zijn enorm gebruiksvriendelijk, hebben een zeer laag brandstofverbruik en een lage CO2 uitstoot.

Snel, doeltreffend, professioneel en 24/7. Dat is samengevat de service waar u kan en mag op rekenen bij Quality Pumps & Machines. 24 op 24 en 7 op 7 staan wij voor u klaar. Dankzij de enorme pompenkennis en jarenlange ervaring kunnen onze monteurs u snel en adequaat uit de nood helpen. Bij ons is service geen afdeling, maar een ingesteldheid.

Onze troeven: kennis, ervaring, eigen transportdienst, eigen hersteldienst, uitgebreide huurvloot van recente pompen, leidingen en toebehoren.

Neem zeker ook eens een kijkje op onze website (www.qualitypumps.be) of bel (09/342 32 32) of mail (info@qualitypumps.be) ons.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Pompen Adres Bedrijvenlaan 10
9080 Lochristi
België
Telefoonnummer +32 93 42 32 32 E-mailadres info@qualitypumps.be Website qualitypumps.be

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details