Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Terug naar overzicht

ROBAWS

Ontdek Robaws: Het baanbrekende platform voor efficiënte administratie in de bouwsector. Robaws automatiseert projectplanning, voorraadbeheer en facturatie voor kmo’s in de bouw- en installatie sector. 

Als eerste in België transformeert Robaws administratie tot een drijvende kracht achter bedrijfsgroei. Het werd bekroond met de Deloitte’s Technology Fast 50 award in de categorie Enterprise Software. 

Robaws totaal platform bundelt offerteconfiguratie, planning, digitale werkbonnen en nacalculatie in één complete oplossing. Dankzij de cloudgebaseerde software kunnen gebruikers real-time plannen en nauwkeurig voorraadbeheer uitvoeren. 

Wappy, de innovatieve app van Robaws, digitaliseert materiaalbeheer en biedt een overzichtelijke dagplanning op de bouwplaats. Werkuren worden eenvoudig geregistreerd en werkbonnen kunnen digitaal worden ondertekend, waardoor de facturatie nauwkeuriger en foutloos verloopt. 

Robaws heeft zijn succes te danken aan de nauwe samenwerking met meer dan 600 bouwbedrijven. Met een focus op groei in België en Nederland en een oog op internationale expansie, blijft Robaws de toonaangevende innovator in de markt.

algemene informatie

Services Software Adres Blokkestraat 41B
8550 Zwevegem
België
Telefoonnummer 056222229 E-mailadres info@robaws.be Website robaws.be btw nummer 0808554782

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details