Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Terug naar overzicht

Vandaele Machinery

Vandaele Machinery is de specialist in het verkopen van grondverzetmachines en stroomgeneratoren.  Wij zijn de grootste JCB verdeler van de Benelux en importeur van HIMOINSA stroomgeneratoren.

Ons uitgebreid gamma grondverzetmachines bestaat uit graafmachines, verreikers, wielladers, schrankladers, compactladers, knikladers, minigraafmachines en werfdumpers.

Behalve voor grondverzetmachines, kunt u ook bij ons terecht voor een uitgebreid aanbod aan toebehoren of aanbouwdelen zoals graafbakken, schepbakken, vorken, sorteergrijpers, breekhamers, borstels, kernboormachines en nog veel meer!

Ons gamma HIMOINSA generatoren bestaat uit generatoren op diesel of gas.  De generatoren worden tijdelijk ingezet, permanent of doen dienst als noodgeneratoren.  Onze lichtmasten zijn verkrijgbaar op wielen of op skid, voorzien van steunpoten en uitschuifbare mast.

De stroomgeneratoren en mobiele verlichting van HIMOINSA zijn wereldbekend.

Daarnaast staan wij ook in voor onderhoud en herstellingen in onze werkplaats of op de werf.  Voor al deze diensten kunt u rekenen op een toegewijd team van 35 medewerkers.

Wij beschikken over een goed uitgeruste werkplaats, servicewagens en 2000m² showroom.

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services SloophamersTiltrotatorsVerreikersWielladersBulldozersDumpersAanbouwdelen/bakkenGeneratorsetsGraafmachines op bandenTrilplaten en -stampersGraafmachines op rupsLichtmasten (mobiel)Mini/midigraversTrilwalsenRupsladersOverslagkranenSnelwisselsystemenTractorenAanbouwhamersBoorapparatuurSchrankladersSloop- & sorteergrijpers Adres Stationsstraat 128
8780 Oostrozebeke
België
Telefoonnummer +32 (0)56 67 40 11 E-mailadres info@vandaele-machinery.be Website vandaele-machinery.be
Importeur VAN:
DEHACO

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details