PIRTEK

PIRTEK, DAAR KUNT U OP REKENEN
PIRTEK is Europees marktleider en specialist in het vervangen van slangen en appendages; vitale onderdelen van hydrauliek systemen.

PIRTEK demonteert, assembleert en monteert ter plaatse een nieuwe slang, zodat u snel uw werkzaamheden kunt hervatten. Het voordeel is dat uw machinist of onderhoudsmonteur niet zelf hoeft te sleutelen of zelf onderdelen hoeft op te halen om die vervolgens weer te monteren.

Depannage met hydrauliekslang op een van uw machines of voertuigen? Met onze mobiele 1-uur service is PIRTEK binnen één uur bij u op locatie, waar u zich ook bevindt in de Benelux.

 • Depannage hydrauliek? PIRTEK! Bereikbaar 7×24 uur, 365 dagen per jaar. Bel de Pirtek mobiele 1-uur service België – 078 051 888

SERVICEWAGENS
Onze servicewagens zijn uitgerust met alle benodigde materialen waaronder natuurlijk hydrauliek- en water slangen, hydrauliek appendages, het juiste gereedschap, olie en schoonmaakmiddelen. In korte tijd vervangen onze deskundige en VCA gecertificeerde monteurs de slang, leiding of adapter en kunt u snel de werkzaamheden hervatten.

GARANTIE
PIRTEK geeft standaard een half jaar garantie op alle hydrauliekslangen voorzien van het rode garantielabel.

BALIE- EN SERVICECENTRE
Wanneer u zelf onderhoud doet en een defecte hydrauliekslang heeft, kunt u bij één van onze vestigingen langskomen. Op het PIRTEK center wordt de slang voor u geassembleerd. Ook kunt u met uw machine of installatie naar een PIRTEK center komen. In de meeste gevallen kunt u, in overleg met de medewerker, op een reparatie wachten

PREVENTIEF ONDERHOUD
Voorkom machinestilstand. Laat uw hydrauliekslangen en leidingen preventief en periodiek inspecteren. Maak gebruik van de PIRTEK service Preventief Onderhoud en Hydrauliekslang Inspectie.

Preventief onderhoud bevordert niet alleen de veiligheid van mens en milieu, het bespaart ook geld en maakt de kans op storingen kleiner. Deze service is er voor alle hydraulieksystemen op machines en voertuigen.

TOTAL HOSE MANAGEMENT
Met Total Hose Management biedt PIRTEK een volledig pakket proactieve service. Uw totale slangenpakket wordt door PIRTEK in kaart gebracht per individuele machine. Alle slangen worden gecontroleerd op kwaliteit en duurzaamheid volgens de NPR richtlijnen (Nederlandse Praktijk Richtlijn). PIRTEK maakt de inspectieresultaten voor u inzichtelijk, inclusief een advies en een opgave van welke slangen eventueel direct of op welke termijn dienen te worden vervangen. De afgekeurde slangen worden uitsluitend, in overleg met u, vervangen en de nieuw gemonteerde slangen worden door PIRTEK voorzien van een kleurcodering met identificatienummer.

Per machine ontvangt u een onderhoudsrapport. Op de afgesproken termijn komen de PIRTEK monteur  graag weer bij u langs, om het hele proces opnieuw  te doorlopen.

MARKTSECTOREN
Pirtek is Europees marktleider in het op locatie vervangen van (hydrauliek) slangen. De service van PIRTEK is gericht op mobiliteit, die dagelijks wordt ingezet in de 9 marktsectoren waarin tevreden klanten PIRTEK kennen. Belangrijkste sectoren zijn de grond- weg- en waterbouw. Verder zijn klanten van PIRTEK te vinden in de sectoren Transport, Logistiek, Afvalverwerking, Maritiem, Industrie, Evenementen en Facilitaire sector.

24/7/365
Met 20 vestigingen in de Benelux is er altijd een PIRTEK center bij u in de buurt. Daarom kan PIRTEK binnen één uur bij u op locatie zijn. En dat 24 x7, 365 dagen per jaar. Bel de Pirtek mobiele 1-uur service België – 078 051 888.

“Als u belt, zijn wij al onderweg!”

PIRTEK

Bezoekadres:
Hongkongstraat 29
3047 Rotterdam
Array
(
  [0] => Array
    (
      [adres] => Hongkongstraat 29, 3047 Rotterdam
      [titel] => 
      [nr] => A
    )

)