Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Retour à l'aperçu

ABM – Alle Bouw Machines

Verkoop, verhuur, service & import van bouwmachines

Al ruim 30 jaar heeft Alle Bouw Machines (ABM) een goede reputatie opgebouwd in de verkoop van machines voor de bouwnijverheid, technische diensten en overheidsinstellingen. Onze ervaren mensen denken met u mee en willen een positieve impact hebben op uw onderneming. Het behaalde ISO 9001:2015-certificaat is een bekroning van onze constante klantgerichtheid en het streven naar een kwaliteitservaring van de hoogste graad.

Het dealergamma

Het bedrijf uit Londerzeel biedt exclusief een dertiental kwalitatieve merken aan wederverkopers aan in de Belux.

 • Mikasa: dé Japanse specialist in grondverdichtingsmachines,
 • Keeroo: machines voor het egaliseren van een zandbedding, grindpaden of ondergronden voor bestrating,
 • Hamevac: Nederlandse leverancier van vacuüm tegeltillers & hijsunits,
 • Beton Trowel: een volledig gamma van betonverdichtings- & afwerkmachines,
 • Lievers: betonverdichtings- & afwerkmachines,
 • Elektromaat: werf- en stroomverdeelkasten,
 • Cedima: Duitse kwalitatieve diamantgereedschappen & -machines,
 • Multiquip: dwangmengers & vloerzaagmachines,
 • iQ Power Tools: tegel- en steenzaagmachines met geïntegreerde stofafzuiging,
 • Alitrak: emissievrije accudumpers,
 • Mace Industries: robuuste transportbanden,
 • Powermoon: Led ballonverlichting,
 • Alfix: Duitse steigers (multidirectionele steigers, kadersteigers, tijdelijke daken etc.).

 

Deze merken werden gekozen binnen de filosofie om betrouwbare toestellen aan te bieden die een meerwaarde bieden op de werf en waarop de koper kan vertrouwen tijdens zijn beroepsactiviteiten.

Iedere wederverkoper kan, na afspraak, in de showroom in Londerzeel terecht om de verschillende gamma’s te bezichtigen en te testen.

Alle Bouw Machines beschikt over de expertise om de dealer te adviseren in keuzes, problemen en herstellingen van ieder merk. Ze proberen een oplossing op maat aan te bieden.

Voor iedere bouwprofessional

Naast de bovenstaande merken kan iedere (bouw)professional ook terecht bij Alle Bouw Machines, die zich wil profileren als partner in uw bouwproject. Heeft u, als betonbewerker, grondwerker, ruwbouw- of tuinaannemer… een machine nodig? Wij helpen u met de keuze van het best passende toestel voor uw project. Met een ruime voorraad proberen we u de bestelde machines zo snel mogelijk te bezorgen. Stockproducten worden binnen de 48u geleverd. Huren is mogelijk.

Halfjaarlijks wordt de promotiefolder verdeeld in de ruime regio rond Londerzeel. Een naslagwerk met straffe kortingsprijzen op artikelen uit het kerngamma, toppers en nieuwe producten. Daarnaast worden er  regelmatige andere acties gelanceerd.

Op de webshop kan men terecht voor meer informatie of om de bouwmachines snel te bestellen. Iedere bestelling volgen we persoonlijk op.

Informations générales

Services appareils de mesureAscenseurs de chantierbétonnièrescompacteurscompresseursContrôle des poussièresdumpers/tombereauxéchafaudages (mobiles)générateursgrues à montage rapide (mobiles)LasersMachines de nettoyagemarteaux piqueursmatériel vibrantmâts d'éclairage mobilesOutils en diamantPlaques d'immatriculationplaques vibrantes et compacteursRemorquesRéservoirs de stockage de carburantrouleaux vibrantssciessystèmes de conteneursSystèmes de vide adresse Nijverheidsstraat 11
1840 Londerzeel
België
Numéro de téléphone '+32(0)52 30 37 37 Adresse email info@abmbelgium.com site Internet abmbelgium.com/nl/

carte

  Stuur ons een bericht